Michelles focaccia, eller rundstykker, om du vil…

1 kg siktet hvetemel
1 ts salt
4 ss smeltet smør
7.5 dl lettmelk /skummelt melk
1 pakke pulver blågjær
1 egg

Smelt  smør, hell melk oppi, varm opp til 37 grader.
Ha gjæren oppi melken, løs opp
Pisk egget litt , og ha oppi melken
Hell alt det våte oppi det tørre
Rør til fast hellekonsistens
Hev  1 og en halv time
Hell i smurt langpanne
Hev i 1 – 1.5 time

Stek på midterste rille ca 20 – 30 minutter, 200 grader

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s